Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28/07/2017


ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 
ΕΝΩΣΕΩΝ 
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ
---------------------------------------------------------------------
ΓΟΥΝΑΡΗ 2                                               ΤΗΛ: 2104274112
1ος ΓΡΑΦΕΙΟ Ν. 6                                       FAX: 2104226253
ΠΕΙΡΑΙΑΣ                                                  ekritiko@otenet.gr
185 31

28/07/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017 , πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο της Εθνικής Ομοσπονδίας , με επικεφαλής τον πρόεδρο της κ. Κρητικό Ευάγγελο αποκλεισμός  - κατάληψη του Ειρηνοδικείου Μαραθώνος  προκειμένου να αποτραπούν πλειστηριασμοί πρώτης και κύριας κατοικίας .
Στην κατάληψη συνέδραμαν επίσης α) η επιτροπή κατά των πλειστηριασμών Ωρωπού – Δήλεσι , β) το κίνημα ενωτικής πρωτοβουλίας  κατά των πλειστηριασμών με επικεφαλής τον κ. Μαυρόπουλο Τάσο ,  γ) αντιπροσωπεία της ΛΑΕ με επικεφαλής τον κ. Φλαμιάτο Διονύσιο μέλος του πολιτικού συμβουλίου της ΛΑΕ, δ) αντιπροσωπεία του ΔΗΚΚΙ  με επικεφαλής τον κ. Μπούτρη Γεώργιο γραμματέα της διοικούσας επιτροπής του ΔΗΚΚΙ. 
Παράλληλα με τα ανωτέρω ομάδες περιφρούρησης της Εθνικής Ομοσπονδίας Δανειοληπτών παρευρισκόντουσαν σε τρία άλλα ειρηνοδικεία προκειμένου να παρεμποδίσουν τους εκεί εν εξέλιξει πλειστηριασμούς.
Χάρις στην παραπάνω μαζική κινητοποίηση και προσπάθεια τελικά διεσώθη το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων και πρώτων κατοικιών που κινδύνευαν με εκπλειστηριασμό. 

Ο Πρόεδρος
Κρητικός Σ. Ευάγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου