Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

ΠΕΙΡΑΙΑΣ                                                  ekritiko@otenet.gr

28/07/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017 , πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο της Εθνικής Ομοσπονδίας , με επικεφαλής τον πρόεδρο της κ. Κρητικό Ευάγγελο αποκλεισμός  - κατάληψη του Ειρηνοδικείου Μαραθώνος  προκειμένου να αποτραπούν πλειστηριασμοί πρώτης και κύριας κατοικίας .
Στην κατάληψη συνέδραμαν επίσης α) η επιτροπή κατά των πλειστηριασμών Ωρωπού – Δήλεσι , β) το κίνημα ενωτικής πρωτοβουλίας  κατά των πλειστηριασμών με επικεφαλής τον κ. Μαυρόπουλο Τάσο ,  γ) αντιπροσωπεία της ΛΑΕ με επικεφαλής τον κ. Φλαμιάτο Διονύσιο μέλος του πολιτικού συμβουλίου της ΛΑΕ, δ) αντιπροσωπεία του ΔΗΚΚΙ  με επικεφαλής τον κ. Μπούτρη Γεώργιο γραμματέα της διοικούσας επιτροπής του ΔΗΚΚΙ.
Παράλληλα με τα ανωτέρω ομάδες περιφρούρησης της Εθνικής Ομοσπονδίας Δανειοληπτών παρευρισκόντουσαν σε τρία άλλα ειρηνοδικεία προκειμένου να παρεμποδίσουν τους εκεί εν εξέλιξει πλειστηριασμούς.
Χάρις στην παραπάνω μαζική κινητοποίηση και προσπάθεια τελικά διεσώθη το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων και πρώτων κατοικιών που κινδύνευαν με εκπλειστηριασμό.

Ο Πρόεδρος
Κρητικός Σ. Ευάγγελος