Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ

-->
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ

Μία απίστευτη όσο και εκπληκτική καταγγελία και υπόθεση κατατέθηκε στα γραφεία της εθνικής ομοσπονδίας δανειοληπτών στοιχειοθετημένη με πλήρη στοιχεία και δικαιολογητικά.
Στις 07/11/2012 ημέρα Τετάρτη και ημέρα γενικής απεργίας τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα ΑΔΕΔΥ και ΓΕΣΕΕ  , ημέρα που στην χώρα είχαν παραλύσει τα πάντα και δεν λειτουργούσε τίποτα , μία ιδιωτική τράπεζα όπου ο πρόεδρος της πριμοδοτήθηκε από την τρικομματική κυβέρνηση , δηλαδή από τα χρήματα του ελληνικού λαού , για να εξαγοράσει μία άλλη τράπεζα , είχε το απύθμενο θράσος να πραγματοποιήσει πλειστηριασμό στο σπίτι μιας πολύτεκνης οικογένειας στα Άνω Λιόσια.
Επειδή λόγω της γενικής απεργίας , ουδείς υπερθεματιστής κατάφερε να φτάσει στον τόπο διεξαγωγής του πλειστηριασμού, η ίδια η τράπεζα , έκρινε σκόπιμο κατάλληλο και ηθικό να αποκτήσει η ίδια την σπίτι της συγκεκριμένης πολύτεκνης οικογένειας.
Η ανωτέρω διαδικασία όχι απλώς είναι εμφανέστατα παράνομη και καταχρηστική , διότι διεξήχθη ημέρα γενικής απεργίας , γεγονός που δεν επέτρεπε σε κανένα άλλο να παρουσιαστεί στον πλειστηριασμό ώστε το ακίνητο να εκπλειστηριαστεί στην σωστή τιμή , αλλά είναι και άκρως προκλητικό και ανήθικο.
Γεγονότα σαν τα ανωτέρω επιβεβαιώνουν δύο πράγματα 1) ότι το τραπεζικό κατεστημένο είναι υπεράνω νόμων, ελληνικής πολιτείας , ελληνικού κοινοβουλίου και κοινωνίας και 2) στο ερώτημα που εδώ και 14 χρόνια διατυπώθηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο σε σχέση με το τραπεζικό κατεστημένο « ποιος κυβερνάει αυτή την χώρα» η απάντηση είναι απλούστατη ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και οι κ.κ. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης απλώς εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα τους




         
                                                                         Μετά τιμής
                                                                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                              ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
                                                                        6977717893   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου