Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΜΗ

 

 

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ

---------------------------------------------------------------------

ΓΟΥΝΑΡΗ 2                                               ΤΗΛ: 2104274112

1ος ΓΡΑΦΕΙΟ Ν. 6                                       FAX: 2130342712
ΠΕΙΡΑΙΑΣ                                                  ΚΙΝ: 6984065243
185 31                                                       ekritiko@otenet.gr

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΜΗ

 
Το επιστημονικό επιτελείο της Εθνικής Ομοσπονδίας ήτοι οι νομικές υπηρεσίες και οι οικονομικές υπηρεσίες με άψογη επιστημονική τεκμηρίωση συνοδευόμενη από εξειδικευμένες τεχνικοοικονομικές μελέτες που συνετάχθησαν από τον διεπιστήμονα – τεχνοκράτη Κρητικό Σ. Ευάγγελο και με δικαιοπολιτικό χειρισμό πέτυχαν να εκδοθεί δικαστική απόφαση ενώπιον του αρμοδίου Ειρηνοδικείου Ιλίου σύμφωνα με την οποία και κατά παρέκκλιση του Ν. 3869/2010 διαγράφεται πλήρως και κατά ποσοστό 100% συνολική οφειλή ύψους  161.590,19€  της αιτούσας δανειολήπτριας.

Πρόκειται για μοναδική πανελλαδικά εκδοθείσα δικαστική απόφαση στο είδος της, από αρχής εφαρμογής του Ν. Κατσέλη  που ανοίγει καινούργιους δρόμους για το σύνολο των δανειοληπτών  , δίνοντας έτσι ανάσα ζωής στη συγκεκριμένη δανειολήπτρια και ελπίδα στην ίδια και την οικογένεια της  για το παρόν αλλά και για το  μέλλον.

 

Παραθέτουμε χαρακτηριστικά αποσπάσματα της πρωτοποριακής και μοναδικής αυτής αποφάσεως :

«ενόψει των ανωτέρω κρίνεται ότι η αιτούσα διαβιώνει , χωρίς να καλύπτει τις στοιχειώδεις οικογενειακές βιοτικές της ανάγκες……….….ενόψει των ανωτέρω , θα πρέπει κατ’ εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 8 παρ. 5 Ν. 3869/2010 να οριστούν μηδενικές καταβολές της αιτούσας έναντι των ενδίκων απαιτήσεων της μετέχουσας πιστώτριας της ………………….καθόσον λόγω της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας δεν κρίνεται ότι οι οικονομικές δυνατότητες της αιτούσας θα βελτιωθούν σημαντικά ..………………..και να ρυθμίσουν τα χρέη της αιτούσας έναντι της τελευταίας με τον ορισμό μηδενικών μηναίων καταβολών της»

ι.

 

Ο πρόεδρος

Κρητικός Σ. Ευάγγελος

Οικονομολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου