Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Προστασίας Πολιτών Καταναλωτών Δανειοληπτών κ. Ευάγγελος Κρητικός αποτελεί σύνδεσμο και γέφυρα επικοινωνίας, μεταξύ της Ελληνικής κυβερνήσεως και της κυβερνήσεως του Βιετνάμ - κατόπιν των πρωτοβουλιών που έχουν αναληφθεί από πλευράς του - μίας χώρας που αποτελεί ραγδαία ανερχόμενη οικονομική και στρατιωτική δύναμη στον νευραλγικό χώρο της Ασίας και του ειρηνικού και στενό σύμμαχο της ήδη υπερδύναμης Κίνας.


Η κυβέρνηση της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας του Βιετνάμ, αποδίδει τιμές στην οικογένεια Κρητικός και συγκεκριμένα στον Ευάγγελο Κρητικό πρόεδρο της Εθνικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Προστασίας Πολιτών – Καταναλωτών – Δανειοληπτών και Σπυρίδων Κρητικό, διότι διαμέσου της ναυτικής και ναυτιλιακής δράσης και δραστηριότητας τους, αρχής γενομένης  από την δεκαετία του 1960 έως και σήμερα προσφέρθηκαν σημαντικές ανθρωπιστικές υπηρεσίες στο λαό του Βιετνάμ σε κρίσιμες ιστορικές στιγμές.

Το ανωτέρω γεγονός αντανακλά και προσδίδει τιμή στο σύνολο της Ελληνικής Εμπορικής Ναυτιλίας.

Προς  αναγνώριση των ανωτέρω και σαν καταγραφή ιστορικών γεγονότων μετά την λήξη της Πανδημίας του Κορωνοϊού θα πραγματοποιηθούν 2 επίσημες τελετές – εκδηλώσεις μία στην Ελλάδα και μία στο Ανόι στην πρωτεύουσά του Βιετνάμ, όπου θα μεταβεί προς τούτο ο κ. Ευάγγελος Κρητικός επίσημος προσκεκλημένος της κυβερνήσεως του Βιετνάμ.

 

Προς επίρρωση των ανωτέρω πραγματοποιήθηκε επίσημη συνάντηση του κ. Ευάγγελου Κρητικού με τον εξοχότατο πρέσβη  του Βιετνάμ στη Ελλάδα κ. Nquyen Manh Cuong, την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 στην πρεσβεία του Βιετνάμ.

 

Τα ανωτέρω αποτέλεσαν πρώτο θέμα ειδήσεων στα ΜΜΕ του Βιετνάμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου