Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 03/04/2018

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 
ΕΝΩΣΕΩΝ 
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ
---------------------------------------------------------------------
ΓΟΥΝΑΡΗ 2                                               ΤΗΛ: 2104274112
1ος ΓΡΑΦΕΙΟ Ν. 6                                       FAX: 2104226253
ΠΕΙΡΑΙΑΣ                                                  ekritiko@otenet.gr
185 31

03/04/2018


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑ.Ε.

Στις 03/04/2018  ημέρα Τρίτη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Λ.Α.Ε. επίσημη επίσκεψη της Ελληνοκυπριακής αντιπροσωπίας Ομοσπονδιών Δανειοληπτών  Ελλάδας – Κύπρου.

Στη συνάντηση από πλευράς ΛΑ.Ε. παραβρέθηκε ο Γραμματέας του πολιτικού συμβουλίου κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης , τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου κ. Δημήτρης Στρατούλης και κ. Διονύσης Φλαμιάτος και από πλευράς της Ελληνοκυπριακής αντιπροσωπίας κ.  Ευάγγελος Κρητικός πρόεδρος της εθνικής Ομοσπονδίας Δανειοληπτών / πιστοποιημένος οικονομολόγος , ο κ. Παναγιώτης Πιερράκος  νομικός σύμβουλος και υπεύθυνος των νομικών υπηρεσιών της Εθνικής Ομοσπονδίας , ο κ. Κώστας Μελάς νομικός και πρόεδρος του Συνδέσμου  Προστασίας Δανειοληπτών Τραπεζών Κύπρου , ο κ.  Μιχάλης Τάλης  ορκωτός λογιστής και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Προστασίας Δανειοληπτών Τραπεζών Κύπρου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε ευρεία ανταλλαγή απόψεων. Η κοινή αντιπροσωπία της Ελληνοκυπριακής Ομοσπονδίας Δανειοληπτών ενημέρωσε για τον οδικό χάρτη που σαν τελικό του προορισμό έχει τις Βρυξέλλες τον Νοέμβριο του 2018 , όπου σε συνέντευξη τύπου θα ανακοινωθεί η ίδρυση του  Πανευρωπαϊκού συνδέσμου προστασίας δανειοληπτών τραπεζών και η λειτουργία στις Βρυξέλλες γραφείου προστασίας του Ευρωπαίου Δανειολήπτη Τραπεζών.

Ο γραμματέας του Π.Σ. της ΛΑ.Ε. κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε αμέριστη στήριξη  και συμπαράσταση της ΛΑ.Ε. στις ανωτέρω προσπάθειες και συμπόρευση όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.


Ο Πρόεδρος
Κρητικός Σ. Ευάγγελος
ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ - ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου