Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Δικαστήριο διέγραψε χρέος δανειολήπτριας..

Γιώργος Τούρλος: Δικαστήριο διέγραψε χρέος δανειολήπτριας:

Ισχυρό ράπισμα προς τις τράπεζες ρίχνει δικαστική απόφαση, η οποία διαγράφει το 100% των χρεών άνεργης δανειολήπτριας προς τράπεζα. Συγ...

1 σχόλιο:

  1. ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ …ΟΓΔΟΝΤΑ ΕΥΡΩ...

    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ... ΣΕ ΟΓΔΟΝΤΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟΤΙΜΑΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ …ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ.

    Αυτή τη φορά τη σκυτάλη την πήραν τα μαύρα κοράκια της «ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ»…

    Συμπολίτης μας που έχει αγοράσει αυτοκίνητο με χρηματοδότηση από την «ΕΜΠΟΡΙΚΗ» τράπεζα, καταβάλει κανονικά στο ευαγές ίδρυμα τις τρέχουσες οφειλές του για την αποπληρωμή του δανείου του.

    Κατά τη διάρκεια αυτής της «εμπορικής» συνεργασίας ετών, έχουν υπάρξει και κάποιες ολιγοήμερες καθυστερήσεις ως προς την ακριβή ημερομηνία καταβολής της τρέχουσας οφειλής από τον δανειολήπτη (σε συνάρτηση πάντα με την ημέρα καταβολής των επαγγελματικών του αμοιβών) αλλά πάντως οι δόσεις εξοφλούνται κανονικά και μάλιστα με την καταβολή «στρογγυλού ποσού» που υπερβαίνει κατά τι το ακριβές ποσόν της τρέχουσας δόσης.

    Απόδειξη αυτού είναι η παρακάτω «επιστολή» της τράπεζας με ημερομηνία έκδοσης 30/8/2011 με την οποία του γνωστοποιεί ότι στις 30/8/2011 η ληξιπρόθεσμη οφειλή του αγγίζει το εξωφρενικό ποσόν των 20,29 (ολόκληρων) ευρώ (το οποίο δε συνιστά ακέραια οφειλή αλλά υπόλοιπο από αυθαίρετη προηγούμενη χρέωση)...
    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/10/blog-post_4267.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή