Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 07/09/2017

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 
ΕΝΩΣΕΩΝ 
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ
---------------------------------------------------------------------
ΓΟΥΝΑΡΗ 2                                               ΤΗΛ: 2104274112
1ος ΓΡΑΦΕΙΟ Ν. 6                                       FAX: 2104226253
ΠΕΙΡΑΙΑΣ                                                  ekritiko@otenet.gr
185 31

07/09/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στις 05 Σεπτεμβρίου 2017 , ημέρα Τρίτη κατόπιν αιτήματος και με πρωτοβουλία της Λαϊκής Ενότητας , πραγματοποιήθηκε συνάντηση  στα γραφεία της Εθνικής Ομοσπονδίας Δανειοληπτών.
Από πλευράς της Λαϊκής Ενότητας παραβρέθηκαν ο κ. Λαφαζάνης Παναγιώτης Γραμματέας Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας , ο κ. Τάσος Μαυρόπουλος Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας, η κα. Μάνια Παρζέφκσι Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου  της Λαϊκής Ενότητας, και ο κ. Διονύσιος Φλαμιάτος Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας.
Τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν με τον πρόεδρο της Εθνικής Ομοσπονδίας κ. Κρητικό Ευάγγελο  και με τις επιστημονικές υπηρεσίες δηλαδή νομικούς και οικονομικούς συμβούλους , αλλά και με απλά μέλη της Ομοσπονδίας δηλαδή εθελοντές και δανειολήπτες , ιεραρχούνται έως εξής:
α) το μέγα θέμα της προστασίας της Α και κύριας κατοικίας δια την οποία  πλέον σε 14 μήνες δεν θα υπάρχει κανένα νομοθετικό πλαίσιο ή δίχτυ προστασίας.
β) το θέμα της διενέργειας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί.
γ) η κατάργηση του Ν. 3869/2010 στις 31/12/2018 που αποτελεί μνημονιακή δέσμευση της παρούσας κυβέρνησης και η λήξη του Ν. 4469/2010 την ίδια ημερομηνία .
δ) η δημιουργία ενός σύγχρονου νομοθετικού πλαισίου προστασίας νοικοκυριών και επιχειρήσεων από την τραπεζική λαίλαπα των πλειστηριασμών , των εισπρακτικών μηχανισμών και των κερδοσκοπικών funds
ε) το μεγάλο πρόβλημα του λουκέτου σε δεκάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις λόγω των ασφυκτικών τραπεζικών πιέσεων καθώς και του αφελληνισμού εκατοντάδων μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων με μοχλό και δούρειο ίππο το αφελληνισμένο τραπεζικό σύστημα.
Στ) τρόποι συνεργασίας και συμπόρευσης του κόμματος της Λαϊκής Ενότητας με την Εθνική Ομοσπονδία Ενώσεων Προστασίας Πολιτών Καταναλωτών Δανειοληπτών. 


Ο Πρόεδρος
Κρητικός Σ. Ευάγγελος

ΥΓ : πλήρες οπτικοακουστικό υλικό από video εγγραφής των σχετικών δηλώσεων που έγιναν , καθώς και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να αναζητήσετε στο facebook στις σελίδες
 
1)  Kritikos Evangelos
2)  Κρητικός Ευάγγελος
3)  Εθνική Ομοσπονδία Δανειοληπτών
 
Και στα ακόλουθα site
 
 
 
 
 
TWITTER: Kritikos Evangelos
 
 

Σημείωση: ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ  ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου