Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Δελτίο Τύπου 22 Νοεμβρίου 2017...


ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 
ΕΝΩΣΕΩΝ 
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ
---------------------------------------------------------------------
ΓΟΥΝΑΡΗ 2                                               ΤΗΛ: 2104274112
1ος ΓΡΑΦΕΙΟ Ν. 6                                       FAX: 2104226253
ΠΕΙΡΑΙΑΣ                                                  ekritiko@otenet.gr
185 31

22/11/2017

ΝΤΡΟΠΗ

Σύμφωνα με ενυπόγραφη καταγγελία που προσκομίστηκε στα γραφεία της Εθνικής Ομοσπονδίας εκπρόσωποι της τράπεζας Eurobankκάλεσαν τηλεφωνικά σε   κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιεί ανήλικο κορίτσι ψάχνοντας τους γονείς του και όταν δεν τους εντόπισαν ούτε στο συγκεκριμένο νούμερο απείλησαν το ανήλικο παιδί λέγοντας του αυτολεξεί « γιατί κοριτσάκι μου κρύβεις τους γονείς σου : κάποια μέρα όταν γυρίσεις σπίτι δεν θα τους βρεις γιατί θα τους έχουμε βάλει φυλακή» .
Πέραν του γεγονότος ότι οι πράξεις σαν τις ανωτέρω αποτελούν επαίσχυντες συμπεριφορές που προσβάλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και υποβιβάζουν το επίπεδο της Ελληνικής Δημοκρατίας,  η αθλιότητα είναι ακόμα μεγαλύτερη καθότι και οι δύο γονείς του ανήλικου κοριτσιού έχουν ενταχθεί σε ευεργετικές διατάξεις του Ν. 3869/2010 ( βλ. Ν. Κατσέλη) και ως εκ τούτου βάσει των κείμενων διατάξεων απαγορεύεται η οποιαδήποτε όχληση γραπτή ή προφορική προς αυτούς.
 Το ανωτέρω κυριολεκτικά αχαρακτήριστο γεγονός προκάλεσε στο ανήλικο κοριτσάκι έντονο φόβο , τρόμο , ανασφάλεια και έντονα ψυχολογικά προβλήματα με αποτέλεσμα να χρήζει άμεσης ψυχολογικής στήριξης και υποστήριξης.
Για το ανωτέρω γεγονός έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες διοικητικές και εισαγγελικές αρχές.
Το μέγα ζητούμενο είναι τι πράττει η υπεύθυνη κυβέρνηση της χώρας που από το κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έχουμε φτάσει στο σημείο να απειλούνται από τις τράπεζες ανήλικα παιδιά.

Μία μόνο λέξη ταιριάζει στα ανωτέρω ΝΤΡΟΠΗ 

Ο Πρόεδρος
Κρητικός Σ. Ευάγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου