Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Δελτίο Τύπου 4/6/2018

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 
ΕΝΩΣΕΩΝ 
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ
---------------------------------------------------------------------
ΓΟΥΝΑΡΗ 2                                               ΤΗΛ: 2104274112
1ος ΓΡΑΦΕΙΟ Ν. 6                                       FAX: 2104226253
ΠΕΙΡΑΙΑΣ                                                  ekritiko@otenet.gr
185 31

04/06/2018


ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ
 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ



--------------------------------------------------------------------------------------------

Επί διακυβερνήσεως της για πρώτη φορά αριστερής κυβέρνησης 12 διεθνή κοράκια εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα , προκειμένου να διαχειριστούν απαιτήσεις από δάνεια,  πιστώσεις και δανειακές συμβάσεις. Οι 12 συγκεκριμένες εταιρείες ( funds- hedge funds- distress funds , depth funds – private equity funds ) κατάφεραν και εξασφάλισαν άδεια λειτουργίας από την τράπεζα της Ελλάδoς.

Οι συγκεκριμένες εταιρείες θα επιχειρήσουν την είσπραξη απαιτήσεων από τα κόκκινα δάνεια είτε σαν διαχειρίστριες είτε σαν αγοράστριες των συγκεκριμένων δανειακών συμβάσεων. Το μόνο αποδεδειγμένα σίγουρο είναι ότι αποσκοπούν από τις συγκεκριμένες δραστηριότητες σε υπερκέρδη .

Αναφέρουμε τις συγκεκριμένες εταιρείες : Host Hellas, Special Financial Solutions, Qquant Master Servicer, DV01Asset Management, B2 Kapital, UCI Hellas, Independent Portofolio Management, Resolute Asset Management, Pillarstone Hellas, ΘΕΑ Άρτεμις, Eurobank FPS, Cepal Hellas ( πρώην Aktua Ελλάς).

Είναι απορίας άξιο τι έχουν να δηλώσουν για όλα τα ανωτέρω τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που προεκλογικά και τα δύο κόμματα ευαγγελιζόντουσαν ότι θα διώξουν και δεν θα επιτρέψουν την εγκατάσταση στην Ελλάδα των διεθνών κορακιών και αντί αυτού με την υπογραφή των αρμόδιων υπουργών με δόξες και με τιμές έρχονται και εγκαθίστανται στην Ελλάδα.
Ο Πρόεδρος
Κρητικός Σ. Ευάγγελος
ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ - ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου