Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Νέα διαμαρτυρία στη ΔΕΗ από τους πολίτες κατά του χρέους Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Νέα διαμαρτυρία στη ΔΕΗ από τους πολίτες κατά του χρέους

Νέα διαμαρτυρία πραγματοποίησαν το πρωί έξω από τα... γραφεία της ΔΕΗ στο Τσαλικάκι στο Ηράκλειο οι Πολίτες κατά του Χρέους.Οι διαμαρυρόμενοι πολιτες απέσπασαν απο τον προϊστάμενο της επιχείρησης τη διαβεβαίωση οτι η ΔΕΗ μπορεί να ξεχωρίσει ποιο είναι το ποσό που οφείλει ο κάθε καταναλωτής και αφορά στο ειδικό τέλος και ποιο είναι το ποσό που αντιστοιχεί στην κατανάλωση του ρεύματος.

Άρα στους επομένους λογαριασμούς η ΔΕΗ θα έχει τη δυνατότητα να αφαιρέσει απο το λογαριασμό, το χρηματικό ποσό της αξίας της κατανάλωσης του ρεύματος και να το διαχωρίσει με εκείνο που αναλογεί στο χαράτσι και αυτό μόνο για να πληρώσει ο καταναλωτής χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος της διακοπής της ηλεκτροδότησης.

Οι πολίτες κατά του χρέους μετά την παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ αναμένεται να επιδιώξουν συνάντηση και με το γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Θανάση Καρούντζο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου