Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ - 11/01/2010

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ
---------------------------------------------------------------------

ΓΟΥΝΑΡΗ 2                                               ΤΗΛ: 2104274112

1ος ΓΡΑΦΕΙΟ Ν. 6                                       FAX: 2104226253
ΠΕΙΡΑΙΑΣ                                                  ekritiko@otenet.gr
185 31      
                                                                         11/01/2010
                         ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Η αρχή του 2010 ξεκινά με άσχημους οιωνούς, για τους δανειολήπτες – καταναλωτές. Παρά τις διαπιστωμένα, καλές προθέσεις της κυβέρνησης, η καθημερινή πρακτική , από πλευράς του τραπεζικού καρτέλ διαμηνύει ,το αντίθετο. Δηλαδή,  ένα δύσκολο 2010 , το οποίο θα κυριαρχείται , από καθημερινά περιστατικά εκβιασμών, απειλών , κατασχετήριων, καταχρηστικών πρακτικών και μεθοδεύσεων.
Πρόσφατο περιστατικό και κρούσμα,  οι καταγγελίες που δέχτηκε η Εθνική Ομοσπονδία, σύμφωνα με τις οποίες : η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, κατάσχει , τις μηνιαίες πληρωμές συντάξεων, οι οποίες πληρώνονται διάμεσου τραπεζικών λογαριασμών , της Εθνικής Τραπέζης , εξαιτίας του γεγονότος, ότι οι συγκεκριμένοι συνταξιούχοι , έχουν οφειλές προς την Εθνική Τράπεζα προερχόμενες από καταναλωτικά προϊόντα.
Το τραγικό στις συγκεκριμένες  περιπτώσεις είναι , ότι η Εθνική Τράπεζα, κατάσχει , το 100% του ποσού της συντάξεως με αποτέλεσμα , οι υπερήλικες συνάνθρωποι μας , να στερούνται κάθε μέσο προς επιβίωση.
Το ερώτημα μου προκύπτει είναι πώς είναι δυνατόν η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος , που ο καινούργιος της διοικητής , διορίστηκε από την κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου, να προβαίνει , σε τέτοιες απάνθρωπες και καταχρηστικές πρακτικές;
                                                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     
                                                  ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου